Konkurransetilsynet

Internship i Konkurransetilsynet

Er du interessert i å få erfaring i arbeidslivet? Vil du vite hvordan konkurranseøkonomi brukes i praksis?

En internship-stilling i Konkurransetilsynet vil være tilknyttet en av tilsynets tre markedsavdelinger. Markedsavdelingene analyserer konkurranseforhold og gjennomfører tiltak for å fremme effektiv konkurranse.

Avdelingene utarbeider vedtak i saker om konkurranseskadelige avtaler, utilbørlig utnyttelse av dominerende stilling og foretakssammenslutninger. Videre har avdelingene bl.a. som oppgave å påpeke konkurranseregulerende virkninger av offentlige tiltak samt iverksette tiltak for å øke markedenes gjennomsiktighet.

I denne stillingen vil du jobbe i et prosjektteam på en av de pågående sakene i Konkurransetilsynet. Du vil gjennom dette arbeidet komme rett i kjernen på hvordan tilsynet arbeider, og du vil få muligheter til å jobbe med spennende problemstillinger innen konkurranseøkonomi.

Vi søker fortrinnsvis etter masterstudent innen økonomi. Det er en fordel om du har interesse for konkurranseøkonomiske emner.

Gode eksamensresultater, analytiske evner og høy grad av selvstendighet, samt evne til å arbeide strukturert, målrettet og effektivt er viktige egenskaper i vurderingen av aktuelle kandidater.

Vi kan tilby to internship på fire uker vår/høst 2023. Hvilket tidspunkt som blir aktuelt tilpasses den aktuelle kandidaten så langt som mulig. Internship-stillingen lønnes som konsulent i stillingskode 1065.

Henvendelser om stillingen kan rettes til Fredrik Sortland (økonom på avdeling for finans og kommunikasjon) på telefon 971 94 807 eller e-post frso@kt.no.

Søknadsfrist: 23. oktober 2022 

For mer informasjon, se www.konkurransetilsynet.no

Del på:

Referansenr:

2022/9

Fylke:

  • Vestland

Jobbtype:

Engasjement

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

23.10.2022

Arbeidssted:

Bergen

Kontaktpersoner:

Fredrik Sortland

mob: 971 94 807

Adresse:

Zander Kaaes gate 7 5015 Bergen