Konkurransetilsynet

Internship for økonomer i Konkurransetilsynet

Internship

Er du interessert i å få erfaring i arbeidslivet? Vil du vite hvordan konkurranseøkonomi brukes i praksis?

I denne stillingen vil du jobbe i et prosjektteam i en av de pågående sakene i Konkurransetilsynet. Du vil gjennom dette arbeidet komme rett i kjernen på hvordan tilsynet arbeider, og du vil få muligheter til å jobbe med spennende problemstillinger innen konkurranseøkonomi.

En internship-stilling i Konkurransetilsynet vil være tilknyttet en av tilsynets tre markedsavdelinger. Markedsavdelingene analyserer konkurranseforhold og gjennomfører tiltak for å fremme effektiv konkurranse. Avdelingene utarbeider vedtak i saker om konkurranseskadelige avtaler, utilbørlig utnyttelse av dominerende stilling og foretakssammenslutninger. Videre har avdelingene bl.a. som oppgave å påpeke konkurranseregulerende virkninger av offentlige tiltak samt iverksette tiltak for å øke markedenes gjennomsiktighet.

Vi søker fortrinnsvis etter masterstudenter innen økonomi. Det er en fordel om du har interesse for konkurranseøkonomiske emner. Gode eksamensresultater, analytiske evner og høy grad av selvstendighet, samt evne til å arbeide strukturert, målrettet og effektivt er viktige egenskaper i vurderingen av aktuelle kandidater.

Vi kan tilby et internship på fire uker i perioden fra 1. februar til 29. juni 2018. Hvilket tidspunkt som blir aktuelt tilpasses den aktuelle kandidaten så langt som mulig. Internship-stillingen lønnes som konsulent i stillingskode 1065.

Henvendelser om stillingen kan rettes til Kathrine Tvedt Lavik (økonom i avdeling for mat, handel og helse) på telefon 55 59 76 28, Magnus Friis Reitan (økonom i avdeling for finans og kommunikasjon) på telefon 55 59 75 45, eller Trygve Bertin Eiken (økonom i avdeling for bygg, industri og energi) på telefon 55 59 75 09.

Søknadsfrist: 14. januar 2018

For mer informasjon om stilingen, se www.konkurransetilsynet.no

Del på:

Referansenr:

2018/1

Fylke:

  • Hordaland

Jobbtype:

Praksis

Heltid/Deltid:

Prosjekt

Søknadsfrist:

14.01.2018

Kontaktpersoner:

Veronica Bauge

tlf: 55 59 75 19

mob: 90 87 60 52

Adresse:

Zander Kaaes gate 7 5015 Bergen